Felipe Muñoz Mateu

Felipe, hoe zou je jezelf omschrijven als ScaleUp Pro?

Inspirerende motivator, resultaatgericht, uitdagingen omzetten in kansen, dynamiek is mijn krachtvoer. Help graag een ander om zichzelf te ontwikkelen om in zijn/haar kracht te komen. Opbouwen, ontwikkelen en structureren van een bedrijf geeft mij energie. Affiniteit met digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, het kan altijd immer beter en slimmer.

Mijn Spaanse roots en DNA zie je terug in mij als familieman die graag omringd is van zijn vrienden en familie. In de ondernemersnetwerken ben ik graag actief en neem regelmatig plaats in het bestuur. Meer informatie over mezelf vind je op mijn profiel van LinkedIn.

Felipe Muñoz Mateu

ScaleUp Pro

Met mijn passie, positiviteit en ambitie weet ik andere personen te inspireren en te motiveren. Graag deel ik mijn ervaringen, inzichten en kennis die ik opgedaan heb in de afgelopen 25 jaar met de personen/ondernemers die resultaatgericht zijn en impact willen maken met/binnen hun onderneming. Hier krijg ik veel positieve energie van!

Tijdens mijn studie ben ik het bedrijfsleven ingerold als bijbaantje. In 1997 ben ik parttime gaan werken, tijdens mijn HBO opleiding, voor een Amerikaans bedrijf Shurtape technologies Inc. in Nederland. na afronding van mijn opleiding ben ik fulltime gaan werken bij de Duitse dochteronderneming van Shurtape Technologies Inc. in de buitendienst. Na twee jaar de Benelux bijna dagelijks rond gereden te hebben, kreeg ik de kans om als procurement manager bij een tape converter in Nederland aan de slag te gaan. Na drie jaar onderdeel te zijn geweest van het management team als procurement manager besloot mijn vader om een tape bedrijf op te richten en vroeg me wat ik ervan vond om samen met hem dit aan te pakken. In augustus 2006 werd ATS Import in België opgericht door mijn vader en ik. In 2007 werd het ons duidelijk dat we snel ons bedrijf konden upscalen en richtten we ATS All Tape Supplies op in Nederland met eigen productie van tailormade zelfklevende tape producten. Nadat we in de periode van 2008 - 2012 meerdere panden van onze buren te hebben aangekocht tbv uitbreiding van ons bedrijf besloten we in 2013 te gaan verhuizen naar een grotere locatie waarbij de navolgende jaren verder konden uitbreiden met onze productie en personeel. Sinds de verhuizing eind 2013 is het bedrijf gegroeid (2021) naar iets meer dan 40 collega’s en zijn wij in meer dan 30 landen aanwezig met onze producten.

Als passievolle persoon gun ik iedereen met ambitie en daadkracht de kansen te benutten die dagelijks in ons (zakelijk)leven voorbij komen. Graag deel ik mijn ervaringen, inzichten en kennis die ik opgedaan heb in de afgelopen 25 jaar met de personen/ondernemers die resultaatgericht zijn en impact willen maken met/binnen hun onderneming. Hier krijg ik veel positieve energie van!

Structureren - Motiveren - Triggeren - Doelgericht - Analyseren - Passievol - Betrokken - “Als vis in het water” binnen een Dynamische omgeving.

Strategisch denken. Coachen en begeleiden van mensen naar een sterke executie van de strategie toe. Opzetten, structureren en optimaliseren van (productie)processen. Internationaal zaken doen. Werken met vreemde valuta en valutatermijncontracten tbv zekerstellen van kostprijzen.

Met mijn passie, positiviteit en ambitie weet ik andere personen te inspireren en te motiveren. Anderen te laten inzien dat men in staat is om veel te bereiken door uit de comfortzone te betreden. Kansen benutten door gefocust en resultaatgericht te werk gaan.

Strategie is het compass van een bedrijf. Wat, met wie en hoe wil je je einddoel bereiken.

ScaleUp Company